Team Sue Salon

Maak hier kennis met ons team!
Klik op hun foto of naam om een online afspraak te maken!
Uiteraard kun je ook Whatsappen naar 0641615565

Jochem Diever

Cutting Director | Co-Owner The Color Hoogstraat


Ik ben Jochem, een gepassioneerde Colorist / Haarstylist met al meer dan 10 jaar ervaring in dit mooie vak. Ik heb veel kennis opgedaan in verschillende salons en in 2019 heb ik bij L’Oréal Master Colorist afgerond. Door de ervaringen die ik heb op gedaan in high end salons in binnen- en buitenland weet ik hoe ik jou nog zelfverzekerder de deur uit kan laten lopen. Door middel van een prachtige kleur en een goede coupe kan jij de wereld aan! Sinds november 2019 heb ik samen met Davy en The Color Sue Salon overgenomen. In de zomer van 2020 zullen wij verder gaan als The Color Rotterdam Hoogstraat

Sabine van Dijk

Color Specialist


Na 3 jaar de Nederlands kappers Academy en intensief trainen ben ik als hairstylist begonnen bij Sue Salon. Mijn passie is haarkleuren en ben inmiddels begonnen bij de Master training als Color Specialist bij The Color College. Ik kan niet wacht om de mooiste haarkleuren en technieken in te zetten om de mooiste looks te maken.

Anne

Color Specialist


Hey! Ik ben Anne en ik ben 24 jaar. Al sinds de kappersakademie heb ik een enorme passie voor kleuren en het kappersvak. Mijn missie is om het beste uit iemand zijn kapsel te halen. Doormiddel van een tof kapsel en een fantastische kleur daag ik graag mensen uit om op hun allerbest eruit te zien. Inmiddels heb ik in verschillende salons ervaring op gedaan en begin ik mijn Master training bij The Color als Color Specialist. Ik kan niet wachten om jou er fantastisch uit te laten zien!

Davy Diever


Als salon manager en co-owner ben ik verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de salon die ervoor zorgen dat ons team het mooiste haar kunnen maken.