Maak nu een afspraak

Feest en gala kapsels en make-up

De stylisten van Sue salon zijn gespecialiseerd in het stylen van haar. Zij werken voor Amsterdam Fashionweek, geven presentaties in styling aan kappers door het hele land en maken regelmatige prachtige kapsels voor vooraanstaande mode magazines als Elle en Marie Claire. Door deze ervaring benaderen Sue stylisten feest en gala kapsels op een moderne manier. Vanuit de mode. Onze inspiratie komt vanaf de rode lopers in Cannes en New York en de catwalks in Parijs en Milaan. Alles heel vrouwelijk, sexy en bovenal houdbaar en draagbaar!

Voor de perfecte gala make-up of feest make-up staan de professionele visagisten van Sue Salon voor u klaar! We kunnen de behandeling geheel naar u wens invullen. Voor een snelle party make-up voor dat prachtige feest waar u naar toe moet kunnen wij snel in 25 minuten een prachtige basis make-up aan brengen met een intens ‘smokey eye’ of een fierse ‘eye liner’. Waardoor u schittert op uw feest!

Voor € 15 per kwartier een goed feest of gala kapsel kan al prachtig zitten in een half uur! En een party make-up is in 20 minuten opgezet. Vraag uw stylist naar de mogelijkheden.

Bel 010-2653007 of mail info@suesalon.com

Voor voorbeelden KLIK HIER

Like Sue on Facebook and stay up to date!